Verzuimbegeleiding volgens EBEX

Contact

Slim verzekeren

Verzuimbegeleiding is een complexe aangelegenheid, waarbij meerdere invalshoeken zijn te onderscheiden. Namelijk het proces, maar ook de financiële en arbeidsrechtelijke kant van het verhaal. En de relatie werkgever en werknemer, met allerhande privacy-aspecten. In de praktijk blijkt dat een gemiddelde arbodienst niet volstaat. Daarom pakt EBEX dit anders aan. Geen Arbodienst, maar wel een beschikbare bedrijfsarts. Geen verzuimconsulent, maar direct (telefonisch) contact met de specialisten.

En als eerste stap contact met de werkgever, alvorens de verzuimmelding in behandeling te nemen.

Werkgevers (en vaak ook de adviseur) worden overigens bij de EBEX dienstverlening prominent betrokken. Bij hen begint de verzuimbegeleiding, daarom is het van belang dat ze enigszins weten hoe een en ander werkt. EBEX organiseert hiervoor periodiek opleidingssessies voor werkgevers. Waarbij de werkgevers meteen kennis kunnen maken met hun casemanagers.

Casemanagement gaat verder dan verzuimbegeleiding. Ook ZW- en WIA-casemanagement is ons dagelijkse vak. EBEX blijft 12 jaar de casemanager op een dossier, ook als een werknemer ziek uit dienst gaat. Zonder dossieroverdracht naar andere dienstverleners. Wel zo efficiënt en praktisch.

Uniek: in ons pakket zitten geen verborgen kosten van een bedrijfsarts of een arbeidsdeskundige. Deze deskundigen worden zoveel als nodig ingezet, zonder dat de werkgever een hogere nota betaalt.

Het effect: een laag verzuim en een lage meldingsfrequentie 

Bent u geinteresseerd in ons product, neem gerust contact met ons op.

Schermafbeelding 2017-01-15 om 21.03.31
250