Referenties

Contact

Ervaringen van onze klanten

“Ik stel de begeleiding van de verzuimbegeleider echt heel erg op prijs. Ze weet wie we zijn en wat onze problematiek is. Er wordt altijd contact opgenomen op het afgesproken moment en er wordt meegedacht.”
Mirjam Slabbers, eigenaresse Slabbers de Lange

“EBEX onderscheidt zich in hun kleinschaligheid, directe lijnen en duidelijkheid. Hun uitstekende begeleiding bij ziekteverzuim ervaren wij als zeer positief.”
Ruud Schaars, eigenaar All Steel Products

“Bij 80% van onze klanten levert EBEX een besparing op.”
Emmy van Doornspeek, adviseur bij Alfisure

Ervaringen van onze EBEX-adviseurs

“De dienstverlening van EBEX hebben wij afgelopen jaren ervaren als professioneel, doortastend en pragmatisch. Bij EBEX is verzuimbeheersing geen reclame kreet maar wordt in de praktijk met werkgever en belangenbehartiger het verzuim adequaat aangepakt.”
Cees van Beekum, eigenaar van Assurantie Analisten Haaglanden

“EBEX wil zich net als wij meer richten op de werkgever. Het EBEX pakket geeft de werkgever alle handvatten en begeleiding om verzuimschade terug te dringen. Bovendien is door middel van hun verzuimbegeleiding de arbodienst overbodig.”
Emmy van Doornspeek, adviseur bij Alfisure

“De kennis en daadkracht die EBEX biedt in de veranderende markt van inkomensverzekeringen, is voor ons de reden geweest om samen te werken. De brede ondersteuning – zoals presentaties, voorlichting, updates, voordrachten, vergelijkingen en opleidingen – heeft er voor gezorgd dat wij bij het MKB, maar ook bij grote, werkgevers als serieuze partner worden ontvangen.”
Jan Kielstra, ASSUFLEX Registermakelaars in Assurantiën

229