Ons product

Contact

 

Brochure EBEX B.V.

 

Meer dan het verzekeren van risico's

Het EBEX-product is een integraal pakket van verzekering en verzuimdienstverlening voor de 12-jaarsrisico’s die een werkgever heeft: loon bij ziekte, ZW- en WGA-instroom. Hiervoor is een pakket ontwikkeld waar het beste uit de markt is samengevoegd tot één dekking. Maar ook één casemanager voor het gehele proces binnen de ‘lastige’ wetgeving. Voor de werkgever een totaaloplossing, voor de adviseur een unieke propositie. De doelgroep is de MBK-werkgever tot rond 50 werknemers.

Ook losse onderdelen van het pakket zijn af te nemen. Zo kan de EBEX-adviseur ook kiezen voor een verzuimverzekering (2 jaarsdekking) en EBEX-casemanagement. Een arbodienst is niet meer nodig. 

Aan adviseurs bieden wij hoogwaardige kennisondersteuning, opleiding en advies. Wij werken met een kennisintensief netwerk van adviseurs. Geinteresseerd? Stuur een mail naar info@ebex.nl.

EBEX werkt samen met EnkwestENgage en Aevitae.

 

Persbericht nieuw product:

Inkomen en zorg nu echt gecombineerd voor het MKB dankzij Inzetbaar

Apeldoorn, 5 oktober 2017.

MKB werkgevers hebben moeite met de kosten van ziekteverzuim. Daarnaast hebben ze geen inzicht in de door hun gesloten zorgverzekering, zodat niet bekend is welke re-integratiekosten al verzekerd zijn. Dit probleem wordt uit de wereld geholpen door Inzetbaar in combinatie met EBEX- casemanagement. Een unieke combinatie van een verzuimverzekering en een aanvullend werkgeverspakket met verzuimbegeleiding en aanvullende zorgverzekering.

Inzetbaar, dat Aevitae en EBEX gezamenlijk aanbieden, is de meest complete gezondheidsverzekering van Nederland. Het is de eerste gecombineerde inkomens- en zorgverzekering met een samenhangend pakket aan diensten. Dit product is sinds 1 september ook met EBEX verzuimbegeleiding beschikbaar.

Inzetbaar is een verzuimverzekering inclusief verzuimbegeleiding, zorgbemiddeling en bedrijfszorg voor de MKB-werkgever. Doordat veel preventieve en curatieve zorg al via de werkgever is geregeld, kan de individuele medewerker bij Aevitae een zorgverzekering afsluiten met extra korting. Daarmee is het ook een uniek product om in het MKB-segment collectieve zorgverzekeringen te adviseren.

Het gehele persbericht kunt u hier lezen.

Schermafbeelding 2017-01-15 om 16.29.18
228