OVER EBEX

Contact

EBEX is dienstverlener én kennisleverancier op het gebied van ziekteverzuim, sociale zekerheid en inkomensverzekeringen. Wij vertalen wetgeving door naar geïntegreerde verzekerings- en verzuimbegeleidingsproducten en naar kennis en advies. Hiermee zijn wij onderscheidend binnen de markt. De in inkomen gespecialiseerde advieskantoren zijn onze klanten.

Sinds de start in 2013 is EBEX uitgegroeid tot een kennisintensieve casemanagement organisatie. EBEX levert inkomensverzekeringen vanuit volmacht, verzuimbegeleiding, ZW-uitvoering en WIA-begeleiding aan het MKB. EBEX werkt samen met ongeveer 30 adviseurs, waarvan de meesten zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van inkomen en sociale zekerheid.

In januari 2020 werd EBEX overgenomen door De Verzuimeconoom. Hiermee werd EBEX ook onderdeel van de Heilbron Groep.

 

 

EBEX-oprichters Frans van Dillen en Janthony Wielink zijn hiermee niet uit beeld verdwenen. Frans is verantwoordelijk voor EBEX en product- en beleidsontwikkeling op het gebied van Inkomen. Janthony draagt zorg voor de kennisbijeenkomsten aan adviseurs en werkgevers en blijft tevens de rol als inhoudelijke vraagbaak invullen.

Hoe kom ik in contact met EBEX?

Bent u adviseur en benieuwd wat EBEX voor u en uw relaties kan betekenen? Of bent u werkgever en heeft u behoefte aan een gedegen advies rondom uw 12 jaars arbeidsongeschiktheidsrisico? Neem dan contact op met EBEX: 055 – 521 67 93 of via info@ebex.nl.

kantoor
220