Verzuim-ontzorg verzekering in volmacht

Contact

Vanaf 1 september 2020 is het voor u als adviseur ook mogelijk een mkb verzuim-ontzorgverzekering in volmacht af te sluiten voor uw klanten. Voorwaarde is wel dat u een aansluiting heeft bij Mandaat Assuradeuren. Als u die nog niet heeft, dan kunnen we dit voor u regelen. Via het Mandaat advies- en offertesysteem ASZ kunt u eenvoudig en snel een offerte opstellen.

Waarom de mkb verzuim-ontzorgverzekering?

Het doel van deze verzekering is mkb-werkgevers beter te wapenen tegen het risico van ziekteverzuim. Uit de landelijke verzuimcijfers over 2019 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat het gemiddeld verzuim in Nederland verder is gestegen naar 4,4%. In 2014 was dit nog 3,8%.

Een Verzuim-ontzorgverzekering is een verzuimverzekering met een aantal extra’s, die de eerste 2 jaar van arbeidsongeschiktheid afdekt. Dit verzekeringsproduct is het resultaat van een in 2019 afgesloten convenant tussen Het Ministerie van SZW, MKB-Nederland en het Verbond van Verzekeraars.

Mooie extra’s

Onderscheidend aan dit product is de extra premiestabiliteit. Hierdoor kan de premie per jaar maximaal 20% stijgen. Ook biedt het product Poortwachtergarantie en volledige dekking van de interventiekosten.

De Arbodienstverlening wordt in dit geval verzorgd door De Verzuimeconoom in combinatie met ArboNed en dus niet door EBEX. Samen zorgen zij ervoor dat het verzuim voor de klant zo laag mogelijk blijft. Nationale-Nederlanden is de risicodrager op deze verzekering.

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie. Heeft u vragen, bent u geïnteresseerd of wilt u een Mandaat-aansluiting? Neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 055 – 521 67 93

243