RVI-opleiding

Contact

In samenwerking met Avans+, Enkwest Opleiding & Advies en Avéro Achmea organiseren wij in november een RVI-opleiding (Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement). Deze opleiding op het niveau “Postbachelor” start op 17-11-2020 in Epe op de Veluwe.

De opleiding geeft u handvatten om uw klanten vanuit het risico te adviseren in plaats vanuit de oplossing. Omdat in het assurantievak op grote schaal nog altijd vanuit het product wordt geadviseerd, kunt u hier echt het verschil gaan maken bij uw klanten.

Bij genoeg animo wordt  in het voorjaar van 2021 nogmaals een opleiding verzorgd, die in Leusden zal plaatsvinden.

De opleiding duurt in totaal 8 dagen (meestal van 15:00-20:00 uur, inclusief maaltijd). Op dag 9 legt u examen af. Bij een positief resultaat kunt u zich inschrijven in het EB register.

Bent u aangesloten bij EBEX? Dan krijgt u een flinke korting op de opleiding. Bovendien voldoet u door het volgen van de EBEX actualiteitenbijeenkomsten aan de PE verplichting van het EB register.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding. 

Bent u geïnteresseerd in een aansluiting of een opleiding? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact via e-mail contact op met Frans van Dillen: frans@ebex.nl.

243