Overname Engage Werkgeversadvies door Van Lanschot Chabot & Partners

Contact
logo ENgage

Het is jullie vast niet ontgaan dat één van de BV’s van Janthony is verkocht. Het gaat om ENgage Werkgeversadvies B.V., dat per 1-1-2019 zal worden overgenomen door het intermediair Van Lanschot Chabot Mandema & Partners. Deze overname heeft geen gevolg voor EBEX. EBEX staat juridisch los van Engage en werkt met eigen personeel aan de uitvoering van het EBEX product voor het MKB.

ENgage is een organisatie met specialisatie in complexe verzuimdossiers, ZW en WIA-dienstverlening, gericht op de grootzakelijke markt.  De casemanagers die hier werken zullen zeker (en minimaal) gedurende een periode van 3 jaar in Apeldoorn blijven en daarmee (indien gewenst of nodig) EBEX behulpzaam zijn in ons boeiende vak van verzuimbegeleiding. Daar waar het verschil gemaakt wordt: in de verzuimbegeleiding met een zakelijke maar ook menselijke maat met korte lijnen en kennisintensieve dienstverlening. Dit zit in de genen van beide organisaties.

Janthony zal minimaal 3 jaar verbonden blijven als verantwoordelijke voor ENgage, maar gelijktijdig (net als nu) ook doorgaan met de kennisdeling via Enkwest en uiteraard ook zijn werkzaamheden binnen het EBEX netwerk. De overname heeft dus geen invloed op de producten, kwaliteit en dienstverlening van EBEX en Enkwest.

De komende periode zullen er voldoende wijzigingen zijn rondom loon bij ziekte en de WGA, aldus de plannen van minister Koolmees die nog dit jaar bekend gemaakt zullen worden. EBEX houdt u hier uiteraard van op de hoogte. 

243