Janthony en Frans fietsen voor het goede doel: helpt u mee?

Contact
IMG_4421

Vitaliteitsmanagement, inzetbaarheid, preventief verzuimbeleid, sporten; allemaal termen die binnen verzuimland regelmatig de revue passeren. Zo blijven werknemers vitaal, gezond en langer inzetbaar.

Bij ons op kantoor wordt daar, onder andere, sinds kort invulling aan gegeven door regelmatig tijdens de lunchpauze met een groepje te gaan hardlopen. Janthony en Frans hebben zich allebei het doel gesteld om medio september een uitdaging op de fiets aan te gaan voor een goed doel. Janthony zal fietsen voor Cycle for hope; een stichting die zich inzet tegen verslaving. Hij zal een 24-uursmarathon gaan fietsen op de MTB. Frans fietst voor Stichting Energy4all; Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte bij jonge kinderen te stoppen. Hij zal trachten op één dag drie keer de Mont-Ventoux op en af te fietsen.

De voorbereidingen zijn reeds begonnen. Vitaal en energiek gaan wij naar het werk en stappen regelmatig op de fiets in de avonduren en het weekend.

Helpt u ons om onze sponsordoelen te behalen?

https://www.cycleforhope.nl/actie/janthony-wielink

http://pif.one/fransvandillen

 

Wij danken u hartelijk voor een eventuele bijdrage!

243