Inzetbaar

Contact
logo aevitae

Op 22 juni hebben EBEX en Aevitae een voor MKB-adviseurs unieke productcombinatie gepresenteerd: Inzetbaar. Een heldere en uit te leggen combinatie van de verzuimverzekering en de collectieve zorgverzekering. Met voordeel voor de werkgever en de werknemer.

In deze tijd wordt veel gesproken over duurzame inzetbaarheid. Maar dit onderwerp gaat bij veel MKB-werkgever het ene oor in en het andere oor uit. Want hoe moeten zij dit regelen binnen hun organisatie en met hun personeel? Inzetbaar maakt dit toepasbaar. Hierin wordt de verzuimverzekering gecombineerd met zorgverzekeringen. Binnen Inzetbaar krijgen alle werknemers van de MKB-werkgever recht op:

  • Bedrijfszorg: fysiotherapie & arbeidsgerelateerde psychologische zorg
  • Bedrijfszorg: gezin & werk
  • Bedrijfszorg: preventieve zelfzorg

Dit vertaalt zich in snellere inzet van zorg waar nodig, zonder dat het de werknemer geld kost. Sterker nog, het levert de werknemer wat op, omdat door deze dekking een eventueel aanvullende zorgverzekering goedkoper wordt. Een voorbeeld: binnen Inzetbaar zijn 30 fysiotherapiebehandelingen opgenomen. Dat is één van de voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. En de benodigde kwalitatieve casemanagement levert EBEX, indien dit nodig is in de casus.

Deze variant van de verzuimverzekering is vooralsnog alleen bij EBEX te sluiten. En wij denken dat een goed risico-adviseur hier niet omheen kan. Deze marktontwikkeling is het op z’n minst de moeite waard om te bespreken met de relaties. En we zijn ruim op tijd voor de start van het ‘zorgoversluitseizoen’. Binnen de offertetool van Aevitae wordt Inzetbaar ook opgenomen.

Hieronder vindt u de presentatie, polisvoorwaarden en aanvullende informatie over Inzetbaar:

  1. Presentatie die wij afgelopen donderdag hebben gegeven;
  2. Brochure over Inzetbaar t.b.v. het intermediair;
  3. Brochure over Inzetbaar t.b.v. werkgevers;
  4. Dekkingsoverzicht Bedrijfszorgmodule voor werknemers. Dit biedt inzicht in de dekking van de bedrijfszorgmoduel voor de werknemers;
  5. Dekkingsoverzicht Werknemerspakket aanvullende zorgverzekering. Dit biedt inzicht in de ontdubbelde verzekering voor de werknemers;
  6. Dekkingsoverzicht aanvullende zorgverzekering voor medeverzekeren.
  7. Polisvoorwaarden Inzetbaar

Als jullie meer informatie willen over de dekking en inhoud van Inzetbaar, neem dan contact met mij op.

243