Extra dienst: de RI&E

Contact

EBEX is een samenwerking aangegaan met VBA Adviseurs: specialisten in het vervaardigen van RI&E’s. Hierover hebben wij een kennissessie gehouden en een aantal adviseurs hebben gevraagd een aanbieding vanuit VBA te maken voor de EBEX klanten.

Iedere organisatie met personeel in Nederland dient in het bezit te zijn van een RI&E (kortweg RIE). Het hebben van een goede RIE draagt bij aan veiligheid, bescherming en gezondheid van werknemers. Er is dus een duidelijke link met het beperken van verzuim. Om deze reden willen wij u faciliteren met een aantrekkelijk aanbod om dit instrument in te zetten. Zowel voor uw eigen organisatie als voor uw klanten.

Als u via EBEX een RI&E aan uw klanten adviseert/verkoopt (of er zelf een afneemt), ontvangt u (doorlopend) 10% van de omzet die VBA op dat contract/contact genereert. Klanten kunnen een eenmalige RIE laten uitvoeren of een abonnement nemen.

Om een RIE traject in gang te zetten kunt u het beste contact opnemen met EBEX. Wij zullen de opdracht dan doorgeven aan VBA.

243