EBEX gaat een nieuw tijdperk in!

Contact
favicon

Het nieuwe jaar start met mooi nieuws! Vanaf 13 januari 2020 is EBEX onderdeel van De Verzuimeconoom. Als merk blijft EBEX gewoon bestaan. Wel zijn de aandelen overgegaan naar De Verzuimeconoom (onderdeel van de Heilbron Groep).

Sinds de start in 2013 is EBEX uitgegroeid tot een kennisintensieve casemanagement organisatie. EBEX levert inkomensverzekeringen vanuit volmacht, verzuimbegeleiding, ZW-uitvoering en WIA-begeleiding aan het MKB. EBEX werkt samen met ongeveer 30 adviseurs, waarvan de meesten zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van inkomen en sociale zekerheid.

Wat zijn de gevolgen voor u als EBEX-relatie?

U blijft gewoon klant bij EBEX en u houdt dezelfde contactpersonen. Door de nieuwe samenwerking vergroot EBEX haar expertise nog verder en streeft zij ernaar om in de loop van 2020 als gecertificeerde dienstverlener te gaan werken.

Ook zorgt de schaalgrootte voor concurrerende tarieven, toegang tot meer volmachten en een forse stap vooruit op het gebied van ICT en offertetooling. Er ontstaat toegang tot een apart expertisecentrum, waarin veel kennis en ervaring op het gebied van Ziektewet ERD- en WIA-begeleiding samenkomt. Vanzelfsprekend heeft u als EBEX-relatie ook toegang tot de expertise en producten en diensten van De Verzuimeconoom, Mandaat, Upiva en overige dochterondernemingen van de Groep. 

Wat betekent dit voor klanten van De Verzuimeconoom?

Vanaf nu zijn de diensten en producten van EBEX ook beschikbaar voor klanten van De Verzuimeconoom. Met name adviseurs die zich (willen) specialiseren op het gebied van Inkomen profiteren van een samenwerking met EBEX. Aan deze kantoren biedt EBEX een kennis- en opleidingspakket in samenwerking met Enkwest.

EBEX-oprichters Frans van Dillen en Janthony Wielink verdwijnen niet uit beeld. Frans blijft verantwoordelijk voor EBEX en product- en beleidsontwikkeling op het gebied van Inkomen. Janthony draagt zorg voor de kennisbijeenkomsten aan adviseurs en werkgevers en blijft tevens de rol als inhoudelijke vraagbaak invullen.

Hiermee gaan De Verzuimeconoom en EBEX een nieuw tijdperk in, waarin we onze klanten en aangesloten adviseurs nog beter kunnen bedienen.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt bellen met Frans van Dillen op 06-01684 2010.

 

Namens directie en bestuur,

 

Frank Germans

243