Deadline opgeven EBEX relatiemiddag: mis het niet!

Contact
maarten.png

U kunt uzelf en/of een klant uiterlijk tot en met vrijdag 14 juni a.s. opgeven. Laat deze unieke dag niet aan u voorbij gaan! Zeker voor relaties die van fietsen of wandelen houden is dit een unieke gelegenheid om (beter) kennis te maken met onze mensen en ons bedrijf.

Niemand minder dan Maarten Tjallingii (fietste t/m 2016 bij Team Lotto Jumbo en 4 jaar voor team Rabobank; won o.a. de Ronde van België, stond op het podium van Parijs-Roubaix en reed 5x de Giro, 3x de Tour de France en 3x de Vuelta) zal de dag begeleiden. Tussen al zijn huidige werkzaamheden van de Giro, Nederlands kampioenschap en Tour de France hebben we hem kunnen verbinden aan onze relatiemiddag.

Op 28 juni om 11:00u verwelkomen wij u in Dieren bij Polysport met koffie en vlaai. Vervolgens zal Maarten een presentatie geven over zijn ervaringen als prof wielrenner en relaties leggen met het bedrijfsleven en vitaliteit. Een door Josha (casemanager) zelfgemaakte gezonde snack zal u verrassen voordat u kunt gaan wandelen of fietsen!

Om 13:00u start de wielerclinic (gelieve eigen spullen/fiets mee te brengen). Maarten Tjallingii zal de clinic geven en er is begeleiding met een volgwagen aanwezig. Afhankelijk van de wens van de deelnemers zullen we rond de 40 km fietsen. Vanuit Polysport zijn wandeltochten door het mooie gebied van 4 tot 10 km te lopen.

Rond 16:00u is er gelegenheid tot douchen en staat er een pastabuffet klaar, waarna de dag zal worden afgesloten door Maarten (17:30). Uiteraard krijgt u van ons een passend geschenk als aandenken mee naar huis.

Bent u geïnteresseerd? Is een klant van u geïnteresseerd? Gelieve uiterlijk vrijdag 14 juni opgeven bij Stefanie@ebex.nl of Frans@ebex.nl.  

En wat het weer ook wordt: als u zich opgeeft, gaan wij er vanuit dat u ook komt. Wij maken vooraf kosten op basis van het aantal aanmeldingen namelijk.

Hopelijk tot de 28e !!

243