De EBEX verzuimpolis: u biedt meer dan uw concurrent!

Contact

Voor diegenen die het nog niet heeft geprobeerd: vraag eens een EBEX offerte op via onze online tool: www.aevitae.com/offerte-ebex

Veel kleine werkgevers zijn teruggegaan naar UWV. Daarmee vervalt een deel van de ZW en WGA-markt, maar wat overblijft is de altijd interessante verzuimverzekering.

EBEX adviseurs kunnen in deze verzuimmarkt het verschil maken. Want wat u toe kunt voegen aan de reguliere advisering is kennis en ondersteuning richting deze werkgevers als er onverhoopt toch sprake is van een ZW’er of WGA’er. Niet dat er sprake is van een verzekering, maar alle vragen of onduidelijkheden kunt u servicen. Het UWV is de uitvoerder, maar het grote verband wordt daar niet duidelijk. Samen met onze helpdesk en onze 12-jaarsdienstverlening (inclusief eventueel in te zetten bezwaar & beroep) wel. En daar heeft u uiteraard ook een adviesrol in.

Deze diensten bieden wij aan als de werkgever via EBEX verzekerd is (verzuimpolis) in combinatie met de EBEX dienstverlening. Dus; regel de verzuimverzekering via EBEX en u biedt meer dan de concurrent!

243