Contact

BLIJF BIJ IN JE VAKGEBIED MET DE EBEX ACADEMY!

De EBEX Academy biedt tal van opleidingen en masterclasses aan voor Inkomensadviseurs, zoals de opleiding Registeradviseur verzuim- en inkomensmanagement (RVI).

Ons doel is het kennisniveau van intermediairs en van hun MKB-klanten verder te verhogen, waardoor verzuim beter beheersbaar wordt. Wij werken hiervoor samen met een aantal gerenommeerde instellingen, waaronder Avans+ en Enkwest Opleiding & Advies.  

Ook organiseert de EBEX Academy jaarlijks een aantal actualiteiten kennissessies, die zijn opgenomen in het EBEX kennispakket (abonnementsvorm).

Op termijn willen we ons opleidingsaanbod verder uitbreiden met opleidingen en masterclasses voor de domeinen Schade, Pensioen en Varia.

 

INVESTERING

Deelnemers aan door de EBEX Academy aangeboden opleidingen betalen een vooraf vastgestelde prijs. Adviseurs die het EBEX kennispakket hebben afgesloten krijgen hierop korting.

 

LOCATIES

De opleidings-sessies vinden zoveel mogelijk plaats op Heilbron-locaties. Ook bestaat de mogelijkheid voor in-company opleidingen op voorwaarde dat er voldoende deelnemers zijn.

 

OPLEIDINGSAANBOD

Klik hier voor het actuele aanbod. Hier vindt u ook de agenda voor de  kennissessies.

313